"B.M.M." D.O.O. Mlin Kać

garantovan kvalitet proizvoda i usluga

Uvod - O nama

Uvod - O nama

"B.M.M." D.O.O. Mlin Kać

U Kaću, malom mestu pored Novog Sada, nalazimo se mi, mlin "B.M.M." D.O.O. Kać, preduzeće za preradu žitarica , unutrašnju i spoljnu trgovinu. Preduzeće porodice Mitrović nastalo je umećem i znanjem osnivača Ljubice i Bore Mitrović , godine 1994.
Moderan mlin, proizvede dnevno preko 100 tona najkvalitetnijeg brašna različitih vrsta: namensko brašno za fermentisana testa, brašno tip 400, brašno tip 850, Integralno brašno od celog zrna pšenice, pšenični griz tip 400, stočno brašno.

Pored proizvodnje brašna "B.M.M." D.O.O. Mlin Kać poseduje poljoprivredno zemljište, vršimo poljoprivredne usluge i organizujemo proizvodnju sa velikim brojem kooperanata, raspolažemo silosnim kapacitetop od 35.000,00 tona, koji je potpuno osposobljen za skladištenje i sušenje žitarica i uljarica kao i za tranzitne poslove: prijem, utovar, istovar i otpremu kamionima.HACCP standard BMM Mlin Kac

Poslujemo u skladu sa zahtevima HACCP standarda čime je obezbeđen i garantovan kvalitet proizvoda i usluga na koji se "B.M.M." D.O.O. svojom politikom poslovanja obavezao.