"B.M.M." D.O.O. Mlin Kać

garantovan kvalitet proizvoda i usluga

Uvod - O nama

Uvod - O nama

"B.M.M." D.O.O. Mlin Kać

U Kaću, malom mestu pored Novog Sada, nalazimo se mi, mlin "B.M.M." D.O.O. Kać, preduzeće za preradu žitarica , unutrašnju i spoljnu trgovinu. Preduzeće porodice Mitrović nastalo je umećem i znanjem osnivača Ljubice i Bore Mitrović , godine 1994.
Moderan mlin, proizvede dnevno preko 100 tona najkvalitetnijeg brašna različitih vrsta: namensko brašno za fermentisana testa, brašno tip 400, brašno tip 850, Integralno brašno od celog zrna pšenice, pšenični griz tip 400, stočno brašno.

Pored proizvodnje brašna "B.M.M." D.O.O. Mlin Kać poseduje poljoprivredno zemljište, vršimo poljoprivredne usluge i organizujemo proizvodnju sa velikim brojem kooperanata, raspolažemo silosnim kapacitetop od 35.000,00 tona, koji je potpuno osposobljen za skladištenje i sušenje žitarica i uljarica kao i za tranzitne poslove: prijem, utovar, istovar i otpremu kamionima.HACCP standard BMM Mlin Kac

Poslujemo u skladu sa zahtevima HACCP standarda čime je obezbeđen i garantovan kvalitet proizvoda i usluga na koji se "B.M.M." D.O.O. svojom politikom poslovanja obavezao.

Mlin - istorijat

Mlin - istorijat

"B.M.M." D.O.O. Mlin Kać
Stari mlin

Prvi mlin, italijanskog porekla marke Sangati kapaciteta 35 tona na 24 časa, pušten je u rad davne 1994 godine. Tokom 2002 godine pušten je u rad novi mlin turskog proizvođača Ugur, kapaciteta 100 tona na 24 časa. Mlin je moderan automatizovan i proizvodi najkvalitetnije brašno zbog kvalitetne sirovine koju posedujemo i čuvamo. Mlin je u skladu sa HACCP STANDARDOM.


Novi mlin

Mlin poseduje ćelije za brašno kapaciteta 22 tone, zbog toga je brašno ujednačenog kvaliteta tokom cele godine.

Poslujemo u našoj zemlji i u inostranstvu i sarađujemo sa velikim brojem kupaca koji prepoznaju naš kvalitet već više od dve decenije.

Silosi

"B.M.M." D.O.O. Mlin Kać

Kapacitet silosa je 35.000,00 tona, posedujemo dva istovarna mesta kapaciteta 180 tona na čas, zbog toga je istovar veoma brz. U planu je i izgradnja još jednog istovarnog mesta velikog kapaciteta kao i proširenje skladišnog prostora.


Novi mlin

U sklopu silosa nalazi se i moderna sušara hrvatske firme iz Delnice, kapaciteta 30 tona na čas. Skladištenje robe se odvija primenom nemačke tehnologije i uređaja Grain Frigor (koristi se za rashlađivanje robe). Primenom ove tehnologije ne koristimo nikakva hemijska sredstva za čuvanje robe i to je jedan od razloga zašto je naša roba kvalitetna.

Ono što nas izdvaja od drugih je blizina luke Novi Sad i rečnog transporta.

Poljoprivredna proizvodnja

"B.M.M." D.O.O. Mlin Kać

Odgovorno bavljenje poljoprivrednom proizvodnjom je garancija za dobar uspeh

"B.M.M." D.O.O. Mlin Kać se nalazi u središtu vojvođanske žitnice, zasnovan je pre dve decenije na plodnoj južnobačkoj zemlji i danas predstavlja kompaniju sa zatvorenim krugom poljoprivredne proizvodnje. Pored sopstvene proizvodnje naše preduzeće se bavi kooperacijom u poljoprivredi i pruža usluge poljoprivrednim gazdinstvima.

Na našim poljima se uz najsavršenije poljoprivredne mašine proizvode:
kukuruz
soja
pšenica

S obzirom da se bavimo preradom pšenice, poseban akcenat se stavlja na njenu proizvodnju koja podrazumeva:
analizu zemljišta - čiji je cilj utvrđivanje potrebnih supstanci neophodnih za razvoj biljke
odabir kvalitetnih sorti namenjenih za mlinsku industriju
kvalitetnu pripremu zemljišta i setvu
prihranu - čiji je cilj da se odredi optimalna doza azota čime se ispunjava važan uslov za postizanje visokog prinosa i kvaliteta kod svake sorte.

Prerada soje

"B.M.M." D.O.O. Mlin Kać

Bavimo se preradom soje, imamo dva ekstrudera ukrajinskog proizvođača kapaciteta 1500 kg na čas. Proizvodimo ekstrudirani punomasni sojin griz, pogača od soje i sirovo sojino ulje.


Prerada soje

Zbog velikog kapaciteta skladišta izdvajamo soju dobrog kvaliteta koju dalje prerađujemo i dobijamo proizvode visokog kvaliteta. Pored prodaje sojinih proizvoda radimo i robnu razmenu sa kooperantima, farmama, poljoprivrednim gazdinstvima i drugim pravnim licima.